Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Zločesti dečko" engleskog nogometa, Wayne Rooney ponovo je zauzeo naslovnice brojnih engleskih listova, međutim ovoga puta ne zbog svog nekontroliranog ponašanja, već 21. rođendana koji danas slavi.


No, ovog trenutka mladi napadač Manchester Uniteda i engleske reprezentacije ima malo razloga za zadovoljstvo. Igra očajno, već mjesecima nije postigao pogodaka, a engleski novinari ga tjednima "deru" zbog ponašanja i forme. Trenutačno jedini čovjek koji ga brani je menadžer "Crvenih vragova", Alex Ferguson.

Vezani članci Slika nije dostupna Ni na odmoru mu ne daju mira! Slika nije dostupna 'Zasjenila' ga seksi supruga!

"Nisam zabrinut zbog krize koju prolazim. Iz tjedna u tjedan igram sve bolje. Znam što je moj posao i vjerujem kako ću uskoro proraditi," kazao je Rooney, koji je danas sasvim sigurno kao rođendansku želju poželio pogodak.

"Manchester igra odlično i pobjeđuje bez mojih pogodaka i ne želi se time opterećivati. Mnogo mi znači što me Ferguson podržava. Želim ostati upamćen kao pobjednik i budite sigurni da će tako i biti," dodao je Rooney, koji se osvrnuo i na silne kritike upućene njegovom ponašanju.

"Crveni karton na svjetskom prvenstvu, a potom i isključenje u susretu protiv Porta, pomogli su mi da sazrijem i da se uozbiljim. Još uvijek moram mnogo učiti, no danas sam mnogo opušteniji i ozbiljniji," istaknuo je mladi napadač, koji u prvenstvu nije postigao pogodak već osam utakmica, dok je zadnji put suparničku mrežu u službenoj utakmici u dresu reprezentacije zatresao protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu u Portugalu 2004. godine.