Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rijkaard na 'ledu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barcelonin predsjednik Joan Laporta vrlo je ljut nakon ponižavajućeg poraza u polufinalu Kupa kralja od Getafea . Poručio je momčadi da ako ne žele igrati, slobodno mogu otići. U toj se skupini pronašao i trener Frank Rijkaard.

Barca danas mora pobijediti Real Betis ako želi izbiti na prvo mjesto Primere (trenutno vodi Real s 66, Barca je druga s 65, a Sevilla treća s 64 boda). Trener Rijkaard zna da izostanak trofeja u ovoj sezoni (ispali su iz Lige prvaka i Kupa kralja) vrlo vjerojatno znači i da će dobiti 'nogu'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Henry: ''Rijkaard me tjerao da igram nespreman'' Slika nije dostupna Eto'o razočaran Rijkaardom i Ronaldinhom

"Pobjeda ili poraz je za klub vrlo važno. Meni je velika čast ovdje raditi i nemam drugih namjera nego da nastavim i dalje. No, to ne ovisi samo o meni", rekao je Rijkaard. 

A Barcin predsjednik Laporta, vidno iznerviran porazom od Getafea, momčadi je poručio: "Oni koji ne žele biti u Barceloni, slobodno mogu otići", te dodao da želi punu predanost, pozitivan stav i pobjednički mentalitet ili će na kraju sezone polovica momčadi na 'bubanj'. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene