Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za vrijeme i nakon večerašnje utakmice Hrvatske nogometne lige između Dinama i Hajduka na Maksimirskom stadionu policija je privela ukupno 27 navijača obje momčadi, izjavio je načelnik u zagrebačkoj Policijskoj upravi Željko Mršić.


Policija je privela 15 navijača Hajduka, od kojih je njih 13 privedeno zbog alkoholiziranosti, a dva navijača privedena su zbog bacanja baklji tzv. bengalki.

Vezani članci Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Incident na stadionu Šubićevac: U sukobu s navijačima ozlijeđena dvojica policajaca, uhićeno devet navijača Iustracija Drama u policijskoj postaji: Navijači nasrnuli na policajca, udarili ga šakom u glavu

Kao zanimljivost načelnik Mršić je naveo da se među navijačima Hajduka našao i jedan Rus koji je kao turista pratio utakmicu. Policija ga je privela zbog alkoholiziranosti, a prilikom privođenja pružao je otpor pa su ga policajci morali vezati.

Policija je privela i 12 navijača Dinama, od kojih je njih šest privedeno zbog remećenja javnog reda i mira te vrijeđanja službenih osoba. Četvorica navijača privedena su zbog alkoholizma, a dvojica radi bacanja bengalki.