Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Garnett preko 10 000 skokova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utah Jazz su u svojoj dvorani izgubili od prvaka Miami Heata sa 119:110, a Gordan Giriček je za 11 minuta igre ostao bez poena, uz šut 0:3, 1 izgubljena lopta i 3 prekršaja.

Iako još uvijek bez operiranoga Shaquillea O'Nealla, Miami se pokazao predobrim za vodeću momčad Midwesta, a epitet junaka dvoboja ponio je Dwyane Wade sa 32 koša, 10 asista i šest oduzetih lopti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna On nema potrebe lagati Ovo je NAJBOLJI profil na LinkedInu! Slika nije dostupna 'Košarkaška diplomacija' Rodman: Trenirat ću reprezentaciju Sj. Koreje, Kim želi da napišem knjigu o njemu

Miamiu je to četvrta uzastopna pobjeda i trenutno su sedma momčad Istoka. 

Carlos Boozer je još jednom odigrao sjajnu utakmicu za Utah sa 29 poena i 14 skokova, no Jazzeri su izgubili utakmicu zbog trica - dali su tek tri, a primili 13.

Minnesota je kod kuće svladala Netse, a Kevin Garnett (32, 14 skokova) je postao 32. košarkaš u povijesti lige sa više od 10.000 skokova. 

Phoenix Sunsi su trenutno momčad u najboljoj formi, pobijedili su Orlando sa 107:101 i produžili niz pobjeda na osam, a na ljestvici je samo Dallas bolji od njih.

Tracy McGrady zabio je 37 poena u pobjedi Houston Rocketsa kod Sacramenta (115:111), izborenoj u produžetku, koji je izborio igrač Kingsa Ron Artest tricom tri sekunde prije kraja regularnog dijela. 

Chicago Bullsi su "masakrirali" Memphis Grizzliese sa 111:66, a gosti su u zadnjoj četvrtini dali svega devet poena. 

Memphis je najgora momčad lige, a početkom zadnje četvrtine gubili su sa 46 razlike i skoro oborili svoj neslavni rekord - 1995. su stradali u San Antoniu sa -49.

Utakmica između Milwaukeea i New Orleansa odgođena je jer čarter-zrakoplov sa košarkašima Hornetsa nije mogao poletjeti iz Oklahoma Citya zbog nevremena.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene