Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Detroit korak od petog uzastopnog finala Istoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaše Detroit Pistonsa još samo jedna pobjeda dijeli od petog uzastopnog plasmana u finale Istočne konferencije NBA lige nakon što su u trećoj utakmici polufinala kao gosti svladali Chicago Bullse sa 81-74, te poveli sa 3-0 u pobjedama.

Niti jedna momčad u povijesti NBA nije ispustila vodstvo od 3-0 u pobjedama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Deng ostaje u Bullsima Slika nije dostupna NBA: Detroit poravnao na 1-1

Bullsi su na poluvremenu ima 16 koševa prednosti (44-28), a početkom treće četvrtine i 19 (49-30), ali ipak nisu uspjeli stići do prve pobjede u seriji. Gosti iz Detroita su već do kraja trećeg dijela smanjili na samo jedan poen razlike (61-60) da bi već na samom startu četvrtog i poveli, te tu prednost zadržali do kraja.

Bullsi su ponovno katastrofalno loše šutirali iz igre, pogodili su tek 28 od 83 pokušaja (33.7 posto), te nisu imali rješenja za zonsku obranu Pistonsa (šut za tricu: 2-13).

Najbolji u sastavu Pistonsa, koji su u prvom krugu doigravanja sa 4-0 svladali Orlando Magic, te sada imaju priliku "pomesti" i Bullse, bili su Tayshaun Prince sa 23 koša i 11 skokova i Chauncey Billups sa 21 ubačajam, dok je Bullse predvodio Luol Deng sa 21 poenom i 14 skokova.

Četvrta utakmica igra se u nedjelju u Chicagu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene