Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Barbosa porazio Bullse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilac Leandro Barbosa tricom 1.5 sekundi prije kraja utakmice donio je minimalnu 97-96 pobjedu Phoenix Sunsima na gostovanju kod Chicago Bullsa, te tako onemogućio domaćine da zasjednu na čelo Istočne konferencije NBA lige.

Sunsi, vodeća momčad skupine Pacific, čitavu su utakmicu hvatali vodstvo domaćina, koje je u jednom trenutku iznosilo i 16 poena, te ga na kraju i dohvatili izjednačivši na 94-94, a zatim i preoteli tricom Barbose.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Barbosa je dvoboj okončao sa 20 pogodaka, Amare Stoudemire je ubacio 24 uz 18 skokova, a Shawn Marion 22 za pobjednike. Bullsima nije pomogla niti sjajna igra Bena Gordona koji je ubacio čak 41 koš.

Iznimno čudnu utakmicu odigrali su Cleveland Cavaliersi i San Antonio Spursi, a spretniji su na koncu bili domaćini koji su pobijedili sa 82-78. Nevjerojatno zvuči podatak da su Cavsi u prve tri četvrtine ubacili tek 44 koša, a potom u četvrtoj čak 38. 

U tih posljednjih 12 minuta proigrao je Damon Jones koji je u tom razdoblju ubacio svih svojih 11 poena, čak osam u posljednju minutu i 35 sekundi. LeBron James (19) i Larry Hughes (18) najefikasniji kod Cavsa, a Tony Parker (26) i Tim Duncan (18, 15 skokova) kod Spursa.

Allen Iverson nakon prelaska iz Philadelphia 76-ersa u Denver Nuggetse nije trebao dugo čekati da se ogleda s bivšim suigračima. No, ova utakmica mu neće ostati u lijepom sjećanju jer su Sixersi uspjeli slaviti na gostovanju u Denveru sa 108-97, a Iverson je usto zaradio i isključenje 1:44 minute prije kraja. Prije no što je dobio drugu tehničku pogrešku Iverson je postigao 30 koševa za Nuggetse, dok su
Sixerse predvodili Kyle Korver (26) i bivši igrač Nuggetsa Andre Miller (17, 10 asistencija).

Dallas Mavericksi stigli su do 11. pobjede zaredom svladavši Seattle SuperSonicse sa 112-88, ali na poluvremenu je rezultat bio izjednačen na 55-55. Ipak, u nastavku su Mavsi razbili Sonicse. Dirk Nowitzki (31, 15 skokova) najbolji kod pobjednika, a Ray Allen (27) kod gostiju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene