Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maradona hvali Messia

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Lionel Messi još jednom zadivio nogometni svijet u Argentini je nastala prava ludnica, a mladom "Gauču" čestitao je i slavni Diego Maradona.

Premda se legenda svjetskog nogometa nalazi u bolnici u Buenos Airesu, njegov veliki prijatelj Gabriel Buono i novinari televizijske kuće TN pobrinuli su se da "mali zeleni" vidi pogodak svog nasljednika. Maradona je bio iznenađen, ali i iskreno zadivljen pogotkom napadača Barcelone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Foto: Nije porno glumica već Messijeva djevojka Slika nije dostupna Messi out najmanje 6 tjedana

"Znao sam da će Messi zauzeti moje mjesto. Pretrčati pola terena u punoj brzini i pritom "polomiti" četiri suparička igrača i vratara ne može nitko osim njega. Messi je čudo od igrača," kazao je Maradona koji bi uskoro trebao preseliti na psihijatrijsku kliniku za liječene alkoholičare.

Messi je u pobjedi Barcelone protiv Getafe postigao pogodak koji je podsjetio na onaj Diega Maradone protiv engleske reprezentacije na SP-1986. godine koji je ušao u legendu. Maradona je tada od centra nanizao nekoliko engleskih igrača, a potom i vratara Petera Shiltona. 

Ovoga puta slično je načinio i Messi u dvoboju protiv Getafea.
Argentinske televizijske postaje cijeli su dan prikazivale njegov "slalom", a novine su se natjecale brojnim komplimentima. TV postaja TN je pustila istovremeno oba gola, Maradonin na jednoj strani ekrana, a Messijev na drugoj.

"Messi ima iste poteze kao Maradona, no sve radi u većoj brzini," napisao je novinar dnevnika Pagina/12. Najtiražnije argentinske novine Clarin pogodak napadača Barcelone popratile su naslovom "Dan kada je Messi postao Maradona". Sportski dnevnik Ole je uz veliku Messijevu sliku na naslovnici stavio naslov "Kao i '86", dok je La Nacion stavio jednostavno "Messi".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene