Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Messi out najmanje 6 tjedana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač španjolskog nogometnog velikana Barcelone, Argentinac Lionel Messi pauzirat će najmanje šest tjedana zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge.

Messi se ozlijedio u 33. minuti uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Celtica i sa suzama u očima je napustio travnjak Camp Noua. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ozlijeđeni Messi propušta 'clasico' Slika nije dostupna Messi: Rangers je igrao anti-nogomet

Njegova ozljeda težak je udarac ambicijama katalonskog kluba jer je omaleni "Gaučo" uvjerljivo najbolji igrač Barce ove sezone. U prvenstvu je zabio devet, a u Ligi prvaka šest pogodaka. Messi je ove sezone već pauzirao zbog ozljede mišića, ali desne noge. Ozlijedio se 15. prosinca na Mestalli izgubivši mjesec dana na oporavak.

Fotografiju bolne grimase mladog Argentinca danas su objavile sve vodeće španjolske novine, ali i zabrinuto lice trenera Franka Rijkaarda.

"Svi smo pogođeni novom ozljedom Messia. Lionel je uzdrman i razočaran, nadam se kako će se što prije oporaviti," kazao je nizozemski stručnjak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene