Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Makedonija iznenadila Englesku, Rusi remizirali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonija je šokirala englesku javnost odigravši neodlučeno 0:0 protiv njihove reprezentacije. Izabranici slovenskog stručnjaka Srečka Kataneca, čvrstom obranom kojom je dirigirao Goce Sedloski došli su do vrijednog boda na "Old Trafordu". Najbolju priliku domaćin je imao u završnici utakmice kada je Steven Gerrard uzdrmao vratnicu.

Tim rezultatom potvrđena je kriza u engleskom kampu. Iako su uspjeli produžiti svoj niz na 570 minuta bez primljenog gola, ostaje im problem realizacije na koji je Bilić upozorio optuživši ih da igraju neatraktivno. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger: Mislim da će biti 2:0 za Englesku Slika nije dostupna Misija Makedonija: Otpao Pranjić

Makedonski reprezentativci bili su u "sedmom nebu". Među najboljima na terenu bili su "HNL-ovci" Goce Sedloski, bivši igrač Dinama i Jane Nikoloski iz Slavena. 

" Ja sam mojima u Slaven Belupu rekao da ćemo mi odigrati 0:0 s Engleskom, a da će ih Hrvatska pobijediti. Pogodio sam pola nadam se da ću i drugu polovicu", kazao je junak utakmice vratar Jane Nikoloski. 

Rusi još nisu upisali pobjedu u službenoj utakmici pod Guusom Hiddinkom. Na domaćem stadionu odigrali su 1:1 s Izraelom. "Zbornaja" je povela pogotkom Andrej Aršavina u 5. minuti, no sedam minuta prije kraja utakmice rezultat je izjednačio Ben Shushan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene