Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miran tjedan u Maksimiru ipak se neočekivano pretvorio u buru. Dinamov trener Josip Kuže jučer je eksplodirao ogorčen svojim medijskim tretmanom, napisima o posjetIma kladionicama i dugovima, te je najavio odlazak s Dinamove klupe!


- Da, to je moja konačna odluka, govorio je Josip Kuže gotovo na rubu plača, prenosi Kužeove riječi Večernji list.

Vezani članci N1 i Nova S Televizije N1 Srbija i Nova S prekinule emitiranje programa u Srbiji: Stigla prva reakcija iz EU-a Spaladium Arena - 9 Gasi se tvrtka koja upravlja Spaladium arenom: Gradu duguje 23 milijuna kuna

 - Otići ću iz kluba na kraju sezone jer ne mogu više trpjeti to blaćenje po novinama. Prikazuju me na krajnje nekorektan i prljav način i, vjerujte, zbog toga zaista patim. Sada mi je prekipjelo! Priča o dugu prema nižerazrednom nogometašu, izvjesnom Brici, bila je kap koja je prelila čašu.
 
- Stotinu puta ispričao sam priču o tom dijelu svog života, od nje ne bježim. Niti poričem te dugove; ja ih otplaćujem deset puta više nego što bih trebao, ali zato što sam tako htio. Ni s kim nemam problema, niti konflikta, izgradio sam novu osobnost, živim normalnim, obiteljskim životom, pošteno radim svoj posao, a kad me tako blate, ispadam kao krpa za brisanje svih grijeha ovog svijeta. Dosta mi je, ne mogu više to trpjeti i ne vjerujem da ću promijeniti odluku o odlasku, rekao je Kuže. 

Obitelj me dobro zna. Obitelji teško pada izvlačenje prljavog veša iz prošlosti? Ma obitelj zna kakav sam čovjek, njoj ne moram ništa dokazivati i objašnjavati. Danas sam izgubio živce jer me to strašno pogodilo. Ako me se takvim napisima želi maknuti iz Dinama, nema problema, neće me više gledati, zaključio je Kuže.

Prvi put otkad ga znamo, zvučao je doista očajno. I odlučno. Premda bismo se bez razmišljanja okladili da će ga Zdravko Mamić toplom ljudskom riječi već danas ujutro nagovoriti na ostanak.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju