Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dinamov trener Josip Kuže nije pobjegao od istine: - Emotivno smo i fizički prazni! Iako nismo živjeli u iluzijama, ipak nas je malo dotukao taj visoki poraz od Arsenala.


Rezultat određuje raspoloženje, a nakon svega bi ipak bilo prejednostavno reći da je to realan odnos snaga - započeo je monolog Kuže i nastavio: - Iako bi analiza potrajala satima, potpuno je jasno da u našoj momčadi ima igrača koji se mogu ravnopravno nositi s Arsenalom, neki, pak, mogu igrati s Auxerreom, a neki sa Šibenikom. 

Vezani članci Slika nije dostupna U Glinskim Poljanama našla arsenal oružja: Na tavanu bila i zolja i više kilograma TNT-a Slika nije dostupna Kuže: Želio sam izbjeći Arsenal

I kad se sve to zbroji, onda i taj poraz postaje bistriji. Neki igrači imaju svoje limite, neki su bili impresionirani i od toga nisu mogli pobjeći. Iako nisam očekivao da će baš toliko biti impresionirani suparnikom i ambijentom. Doduše nije nikoga imenovao. Nije, uostalom, ni potrebno, sve se vidjelo, svaki je igrač ispisao svoju istinu o sebi. Pitali smo trenera bi li, s ovim iskustvom, nešto promijenio da se utakmica igra sutra?

- Da! Ne bih počeo s "načetim" Vugrincem, bio je to ipak preveliki rizik, a njegov nas je izlazak posve poremetio u igri prema naprijed. K tome, uveo bih dvojicu svježih igrača u 60. minuti, ojačao bih vezu i lijevu obrambenu stranu. Kakva je Vugrinčeva ozljeda? 

- Opet mu je stradao mišić, sigurno ga neće biti desetak dana. Gdje je nestao Carlos? Hvalili ste ga u pripremama, a onda je nestao, iako na lijevoj obrambenoj strani "curi"...

 - Carlos je nestao u mome uvjerenju da u europskim utakmicama prednost dam iskusnijim igračima! Hoće li Carlos igrati u Puli?

 - Bit će promjena u sastavu. Neće igrati Nowotny, za njega je predviđen poseban program, iako moram reći da sam vrlo zadovoljan njegovom igrom.

Na kraju je Kuže naglasio: - Arsenal je najbolja svjetska momčad! Chelsea, Milan i Barcelona su A klasa, a Arsenal je de luxe klasa!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju