Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izrael: Navijači se ispričali zbog paljenja hrvatske zastave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri dana nakon spaljivanja hrvatske zastave na treningu nogometnog kluba Maccabi Tel Aviva troje navijača ispričalo se za taj čin hrvatskom nogometašu Tvrtku Kali, vrataru kluba, piše izraelski dnevni list Ma'ariv.

Troje navijača, djevojka stara 16 godina i dva trinaestogodišnjaka, stigli su dan ranije u dom vratara Kale kako bi se ispričali za počinjeno nedjelo. Oni su, kako su objasnili, donijeli hrvatsku zastavu na trening i zapalili ju zbog njegova odlaska u klub Beitar Jerushalaim te su Kali poručili da traže oprost za taj čin od hrvatskog naroda.

Pročitajte i ovo Razorena Gaza Nastavljaju se pregovori Korak do primirja u Gazi: "Izrael je sve prihvatio i sada se čeka odluka Hamasa" Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta

List piše da je uprava organizacije navijača Maccabi Tel Aviva
shvatila da se nešto treba napraviti kako bi se smirili duhovi i ugasila vatra koju su mladi navijaču podmetnuli i koja se proširila sve do Zagreba.

Kale je, prema pisanju lista, poručio navijačima da nisu svjesni kako je to doživljeno u Hrvatskoj, posebno obzirom na predstojeću skoru utakmicu dviju reprezentacija.

Susret vratara i navijača na kraju je završio zagrljajem, piše list dodajući da je Kale poručio kako se nada da će isprika navijača doći i do Hrvatske i smiriti one koji misle da Izraelci imaju nešto protiv Hrvata.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene