Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivano Balić i Svitlana Pasičnik rukometaši godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svitlana Pasičnik i Ivano Balić proglašeni su najboljim rukometašima Hrvatske u izboru Hrvatskog rukometnog saveza i Sportskih novosti, koji je danas održan u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Najbolji rukometaš Europskog prvenstva u Švicarskoj, te drugi rukometaš svijeta po IHF-u, slavio je u izboru sa 64 boda. Drugo mjesto osvojio je Mirza Džomba sa 39 glasova, dok je Pero Metličić bio treći sa 25 glasova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ivano Balić za GOL.hr: Zagreb bi mogao iznenaditi kao Jugoplastika Slika nije dostupna Ivano Balić ipak izbjegao operaciju

U ženskoj konkurenciji slavila je najbolja igračica Podravke, Pasičnik koja je prikupila 55 glasova. Druga je bila Barbara Stančin (24), dok je treće mjesto pripalo Maidi Arslanagić (22).
Za najboljeg trenera godine po četvrti put je proglašen Lino Červar, dok su za najbolji sudački par proglašeni Sokol i Posavec.

Pored izbora najboljih na svečanosti u Sheratonu promoviran je logo Svjetskog prvenstva rukometaša koje će se 2009. godine održati u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene