Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hargreaves ostaje u Bayernu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je još prije nekoliko dana generalni direktor Bayerna Uli Hoeness izjavio kako bi klub mogao prodati Owena Hargreavesa ako mu pronađu dostojnu zamjenu, to se ipak neće dogoditi u zimskoj pauzi.

Transfer Owena Hargreavesa u medijima je već bio gotova stvar jer se o njegovu prelasku na Old Trafford priča još od SP-a, no Uli Hoeness tvrdi da će taj 25-godišnjak ipak završiti sezonu u Bavarskoj. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hargreaves u Manchesteru? Slika nije dostupna Hargreaves 'out' do kraja godine

Prije nekoliko dana predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer rekao je da bi klub bio voljan razmotriti ponudu od 30 milijuna eura za Hargreavesa. 

"Trenutno radimo na 'izgradnji' momčadi i sigurno će se pojaviti pitanje je li Hargreaves neophodan. No, u svakom slučaju, svi su aduti u našim rukama.", rekao je Beckenbauer.

Hoeness je od prodaje ipak više zainteresiran za kupnju, tj. zaključenje ugovora s Janom Schlaudraffom iz Alemannie Aachen. Navodno je sam sebi obećao da se Bayernu neće opet dogoditi gubitak ključnih igrača, kao što je nedavno bio slučaj s Michaelom Ballackom.

"Izgubili smo 6 vrlo jakih igrača u kratkom vremenskom roku, a nadomjestili tek jedan dio. U idućem transferskom periodu to moramo nadoknaditi. No, sve ide po planu. Jedan je transfer gotovo zaključen, a ostali pregovori dobro napreduju", dodao je Hoeness.  

Ipak, priznaje da se Bayern ne može nadmetati s nekim klubovima. "Kako se mi možemo uhvatiti u koštac s klubovima kao što su Barcelona, Chelsea ili Manchester United? Ako mi za nekog igrača ponudimo 20 milijuna, Roman Abramović ponudi 25.", iskren je Hoeness. 

"Moramo biti pametniji, više ulagati u svoje mlade, no to ne znači da si ne možemo priuštiti kupnju pokojeg iskusnog igrača.", rekao je Hoeness. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene