Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon izbjegavanja još jednog stečaja i ostanka bez Uprave, Hajduk se okreće preoblikovanju. Najzanimljivije je da će priliku za kupnju dionica imati i navijači.


Proces preoblikovanja Hajduka, koji bi, nadaju se svi vjerni bijeloj boji, konačno trebao osigurati uvjete da ponos Splita profukcionira kao normalan klub, navijačima će ponuditi jedinstvenu priliku - kupnju dionica najdražeg kluba. 

Vezani članci Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Incident na stadionu Šubićevac: U sukobu s navijačima ozlijeđena dvojica policajaca, uhićeno devet navijača Iustracija Drama u policijskoj postaji: Navijači nasrnuli na policajca, udarili ga šakom u glavu

Najvažniji dio preoblikovanja u sportsko dioničko društvo prijenos je potraživanja države na grad Split. Konkretno, Hajduk će umjesto državi, 242 milijuna kuna dugovati gradu, koji zapravo postaje njegov većinski vlasnik. 

Ostalim vjerovnicima duguje se 46 milijuna kuna, te će ih se ili isplatiti ili im ponuditi dionice u budućoj vlasničkoj strukturi.

Više saznajte u priloženom videu