Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cassanu kazna 5 utakmica radi vrijeđanja suca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač talijanskog nogometnog prvoligaša Sampdorije, Antonio Cassano (26) kažnjen je sa pet utakmica neigranja i 15.000 eura zbog crvenog kartona te niza psovki upućenih glavnom sucu tijekom utakmice protiv Torina (2:2).

Cassano je dobio crveni karton u završnici utakmice, a potom je prema sucu Nicoli Perpaoliju uputio niz prigovora i psovki, te bacio dres. Bivši napadač Rome i Real Madrida se nakon utakmice ispričao sucu, međutim Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza ipak ga je oštro kaznila. Uskoro ga očekuje i kazna kluba i to u iznosu od 290.000 eura.

Pročitajte i ovo Kazna nezadovoljnom sucu, ilustracija - 1 Narušio ugled Kažnjen sudac koji je odgađao rasprave zbog zlovolje, dobit će po džepu Slika nije dostupna Antonio Cassano u Sampdoriji

Cassano koji je poznat po sukobima sa trenerima i suigračima u Sampdoriu je stigao na posudbu iz Real Madrida i ove sezone je u 15 nastupa postigao sedam pogodaka.

"Cassano je lud. Uvijek sam ga branio, no ovoga puta je pretjerao. On je sjajan dečko, no ima problema sa ponašanjem," kazao je kapetan talijanske reprezentacije Fabio Cannavaro, koji je sa Cassanom dijelio svlačionicu u Real Madridu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene