Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello i Buffon u Chelseu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema izvještajima talijanskih medija, Chelsea želi angažirati trenera Reala Fabia Capella i Juventusova vratara Gigija Buffona, a španjolski mediji pak izvještavaju da se Capello vraća u Juve.

Španjolska Marca piše da će se 60-godišnji Capello ovog ljeta vratiti u Juventus (kojeg je vodio od 2004. do 2006) jer budućnost sadašnjeg trenera Didiera Deschampsa nije sigurna unatoč tome što je "Staru damu" uspio vratiti u Seriu A (možda zato što se Deschampsa u zadnje vrijeme sve više povezuje s povratkom u Francusku, točnije s Lyonom i Marseilleom).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buffon u Juventusu do 2013. Slika nije dostupna Capello pod istragom zbog utaje poreza

Talijanski mediji pak izvještavaju da će Capella pokušati angažirati Chelsea. Corriere dello Sport prenosi da će Capello na kraju sezone sigurno napustiti Real, te da na Stamford Bridgeu želi vidjeti Gianluigija Buffona. 

"Nazvao me novinar koji je bio u Ateni s Milanom i rekao mi da Capello ide u Chelsea, no ja osobno o tome ne znam ništa", rekao je Buffonov agent Silvano Martina za talijanski radio te dodao da za Gigija ima dvije ponude: "Imamo jednu talijansku i jednu stranu ponudu. Sada o tome prvo moramo popričati s Juventusom", rekao je Martina. 

Današnji talijanski tisak pak piše da je taj talijanski klub Milan, a oko stranog kluba su podijeljeni - jedni tvrde Barcelona, drugi Real. La Stampa, novine bliske Juventusu, piše da je Real već uspostavio kontakt, a Gazzetta dello Sport tvrdi da se oko 29-godišnjeg reprezentativca Italije i prema nekima najboljeg vratara na svijetu natječu oba španjolska velikana. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene