Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić: Optimisti smo s razlogom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strahovanja glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića pokazala su se pretjeranima. Slavenu Biliću, prvog dana priprema za kvalifikacijski dvoboj za Euro 2008., javili su se svi pozvani osim braće Kovač.

Na zborno mjesto u hotelu Sheraton stigli su Pletikosa, Runje, Galinović, Sablić, Šerić, Vejić, Ćorluka, Knežević, Buljat, Babić, Srna, Rapaić, Kranjčar, Modrić, Pranjić, Petrić i Eduardo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić pozvao Mandžukića, Kranjčar 'out' tri mjeseca Slika nije dostupna Stoti nastup Daria Šimića u dresu hrvatske reprezentacije

Jerko Leko, Klasnić, Olić i Balaban u Čatež su produžili izravno s aerodroma, a stigao je i Dario Šimić, koji nema pravo nastupa u Moskvi, ali ga je Milan pustio na dva dana, s obzirom da će u utorak izbornik imati sastanak sa svim igračima: o novom ciklusu općenito, ponašanju, očekivanjima. Drugi suspendirani, Josip Šimunić, stići će krajem tjedna.


Naši će do utakmice s Rusima imati devet treninga s loptom, u srijedu (17.00) u Sisku odigrat će pripremnu utakmicu sa 100-godišnjakom Segestom, četvrtak će biti relaksacija (bazen, futing), a od petka će popodnevni treninzi u Brežicama biti zatvoreni; Rusija možda više nije crvena, ali zadržala je jaku špijunsku mrežu, poglavito među novinarima...

Niko Kranjčar neće u sljedećem kolu igrati za francuski Rennes, a tek će se vidjeti je li u Hajdukovu sastavu za utakmicu u Koprivnici 9. rujna. - Ni nama, ni Niki ne žuri se. Mislimo da Niko vrijedi više i uvjereni smo da će sljedeće ponude biti jače - kratko je objašnjenje Igora Štimca Šalu na stranu, Bilić je zadovoljan što su svi zdravi. Svi osim Srne, koji je sve bolje. Raduje ga i što su svi napadači s popisa, koji su zaigrali (osim Klasnića), ovog vikenda bili strijelci. Doduše, i oba vratara koja su nastupili (nije Pletikosa) primili su pogotke, Galinović iz slobodnog udarca sa čak 35 metara; događa se i najboljima, glavu gore Gale! 

- O Moskvi raspravljamo od dana kad sam izabran. Oni su odigrali 18 prvenstvenih kola, ali i većina naših igrača, zajedno s pretkolima eurokupova, ima u nogama sedam-osam utakmica i ne vidim tu neku veliku prenost Rusa. U Livornu smo već pokazali kako imamo jako dobru skupinu igrača, koja diše kao prava momčad, tako da smo pred start kvalifikacija optimisti s razlogom - poručio je Bilić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene