Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Od marginalca ponovno do zvijezde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednjih nekoliko mjeseci David Beckham je prošao više uspona i padova nego neki nogometaši u cijeloj karijeri. Od potpunog marginalca i u klubu i u reprezentaciji, Becks se poput Feniksa još jednom uzdigao iz pepela.

Iako je nakon potpisivanja ugovora s LA Galaxyjem trener Reala Fabio Capello izjavio da Beckham više neće igrati za "kraljevski klub", samo mjesec dana kasnije, pod pritiskom javnosti ipak ga je stavio u igru. Rezultat je bio i više nego efikasan - Becks je odmah postigao pogodak i od tada je ponovno jedan od ključnih igrača Reala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozivnice napokon poslane Kraljevsko vjenčanje: Beckhamovi pozvani, Obame 'izvisile' Slika nije dostupna I to se dogodilo... 'Baš kao Beckham' prvi zapadni film prikazan u Sjevernoj Koreji

Slično je bilo i s reprezentacijom. Nakon SP-a u Njemačkoj novi izbornik Engleske Steve McClaren odlučio je da mu bivši kapetan više ne treba i dugo nije želio priznati svoju pogrešku, iako je svekolika javnost navijala da se Becks vrati u nacionalnu vrstu. Ponovno je pozvan tek prije 10-tak dana, točnije prije prijateljske utakmice s Brazilom i kvalifikacijske s Estonijom. Rezultat - asistencija za pogodak Johna Terryja na utakmici s Brazilom i asistencije za pogotke Petera Croucha te Michaela Owena protiv Estonije. 

U međuvremenu, iz SAD-a je stigla i vijest da će LA Galaxy podržati Becksa ako on odluči i dalje nastupati za repku,. tj. da će ga bez problema puštati na sva potrebna natjecanja. 

Real pak, ovaj vikend igra s Realom iz Zaragoze. I Capello i Beckham se nadaju da će mu do tada proći ozljeda (istegnuo je ligamente na lijevom gležnju) koju je 'zaradio' na utakmici s Estonijom. Ako Real osvoji La ligu, Beckhamu bi to bio prvi naslov s "kraljevskim klubom" i lijep poklon prije odlaska u SAD.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene