Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barcelona: Rijkaard odlazi, Wenger dolazi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
The Sun prenosi da Barcelona razgovara s trenerom Arsenala Arseneom Wengerom, no ne o kapetanu Thieryju Henryju, nego o Wengerovu prelasku na Camp Nou.

The Sun piše da je Rijkaard spreman prepustiti svoje mjesto ekom drugom nakon što je Real, u najdramatičnijoj završnici Primere u posljednjih 10 godina, u nedjelju ipak osvojio prvenstvo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Wengerov bijes nas je inspirirao!' Slika nije dostupna Eduardov povratak tek u veljači?

Mnogi u Barceloni vjeruju da su Nizozemčeva 'ograničenja' ove sezone došla do izražaja, posebice nakon odlaska pomoćnog trenera Henka Ten Catea u Ajax, koji je temeljito radio sa svakim igračem, a smatran je i za jednog od taktičkih eksperata. 

I dok predsjednik kluba Joan Laporta u javnosti i dalje podupire Rijkaarda, The Sun inzistira da će on sam otići nakon sramotnog gubitka titule. Također prenose i da je Rijkaardov nasljednik, tj. meta No1 Arsene Wenger. Visoki izvori iz Barcelone navodno su potvrdili da su razgovori s Francuzom u tijeku. Prošli se tjedan Wenger sastao s potpredsjednikom Barce Ferranom Sorioanom, no mediji su tada prenosili da pregovaraju o budućnosti Thierryja Henryja. No, sada se tvrdi drugačije.

>> Wenger ostaje u Arsenalu (za sada)

>> Fabregas: Ako ode Wenger, odlazim i ja!

Wenger je u nekoliko navrata inzistirao da će do kraja odraditi ugovor u Arsenalu (još jednu sezonu), no odbio je potpisati novi ugovor. S druge strane, poznati je da je vrlo frustriran pomanjkanjem sredstava za 'velika' imena, a odlazak Davida Deina i Barcino obećanje 'bianco čeka' ako preuzme momčad iz Katalonije, svakako ne treba zanemariti. 

Ako Wenger ode, za njime će i više nego sigurno i Thierry Henry. 
A Cesc Fabregas je još jedan igrač koji je svoju lojalnost javno poklonio Wengeru, a ne Arsenalu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene