Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barcelona osvojila španjolski Superkup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši Barcelone osvojili su španjolski Superkup. Barcelona je u uzvratnoj utakmici na svom stadionu pobijedila Espanyol 3-0.

Pogotke na Nou Campu za Barcu postigli su Xavi (3) i Deco (12, 62) te su ukupnim rezultatom 4:0 u dvije utakmice pobijedili Espanyol nakon što su u prvoj utakmici na olimpijskom stadionu Montjuic slavili pogotkom Ludovica Giulyja 1:0. Domaćini su poveli pogotkom Xavi Hernandeza nakon odličnog proigravanja najboljeg nogometaša današnjice Ronaldinha, a brazilski Portugalac Deco je povećao vodstvo i osigurao Superkup u 12. te 32. minuti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rukomet : Ciudad Real osvojio Superkup Slika nije dostupna Riera potpisao za Liverpool

Trener Barcelone Frank Rijkaard je domaćim navijačima predstavio dva nova pojačanja sezone - bivšeg Juventusovog braniča Liliana Thurama i bivšeg napadača Chelseja Eidura Gudjohnsena.

Osvajača Lige prvaka u petak čeka utakmica europskog superpokala kada će u Monacu odigrati utakmicu protiv Seville, pobjednika kupa UEFA, te se nadaju dodati u klupsku vitrinu još jedan pokal.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene