Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oglas

Rakuten Viber Dolazi u Zagreb: Poslovni događaj koji spaja inovacije i tehnologiju

PR
PR Foto: PR
Pridružite se događaju Business Brunch with Rakuten Viber i otkrijte zašto je Viber Super-App!

ZAGREB, Hrvatska – Ovoga mjeseca, Zagreb će biti domaćin događaju koji po prvi puta organiziraju dugogodišnji partneri, NTH Mobile i Rakuten Viber. Planiran za 14. ožujka 2024. godine s početkom u 11 sati u prostorima Wespa Business & Lounge u Zagrebu, ovaj događaj obećava spoj poslovnih prilika i prijateljske atmosfere.

BUSINESS BRUNCH WITH RAKUTEN VIBER

Svrha događaja je predstaviti načine i mogućnosti korištenja Viber aplikacije kao idealnog alata za unapređenje komunikacije između brendova i njihovih korisnika. Događaj Business Brunch with Viber će biti mjesto gdje će se predstaviti širok portfelj usluga koje zajedničkim snagama ove dvije kompanije mogu ponuditi poslovnim klijentima.

Zanima vas koji su najmoderniji kanali poslovne komunikacije i zašto je Viber Super-App? Ovo je savršena prilika da pronađete odgovore na ta i mnoga druga pitanja, uz najbolje primjere iz prakse.

Osim što ćete imati priliku saznati najnovije trendove u korištenju različitih komunikacijskih kanala u poslovanju, ovaj događaj će vam pružiti uvid u prednosti koje u partnerstvu s tvrtkom NTH donosi integracija Viber poslovnih rješenja.

Saznajte kako slanje obavijesti i promotivnih poruka putem ove aplikacije može transformirati vašu komunikacijsku strategiju i osigurati bolje rezultate.

Kroz predavanja, diskusije i praktične primjere iz industrije, otkrit ćete kako chatbot može postati ključna platforma za potpuno korisničko iskustvo, pružajući korisnicima jednostavan uvid u sve vaše usluge na jednome mjestu. Uz to, saznajte kako Viber može transformirati vaš brend, povećavajući njegovu vidljivost i angažiranost ciljane publike te među prvima saznajte sve o Viber Business Calls usluzi. Sve ovo i još mnogo toga čeka vas na ovom događaju, gdje ćete naučiti kako poboljšati poslovanje koristeći najnovije tehnologije i rješenja dostupna na tržištu.

PR PR (Foto: PR)

Osigurajte svoja mjesta i prijavite se već danas!

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje sada!

Pridružite se ovom inovativnom poslovnom događaju u krugu inspirativnih govornika, zanimljivih diskusija, networking prilika i još mnogo toga!

Registrirajte se već danas putem poveznice: https://nth.hr/en/viber-business-messaging-event/

Ovaj događaj pruža izvrsnu priliku za stvaranje novih poslovnih veza, razmjenu ideja te učenje od najboljih u industriji. Ne propustite priliku biti dio nečeg velikog!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene