Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lete, ne lete?

Grabar-Kitarović otkrila koliko hrvatskih MIG-ova ne leti: "Neki imaju ćirilične natpise, neki arapske...", "Što je ovo, hahaha"

Zoran Milanović je ustvrdio da će se, kada postane predsjednik Republike, pozabaviti propalom nabavkom borbenih zrakoplova od Izraela.

Tijekom sučeljavanja na Novoj TV Zoran Milanović je utvrdio da će se, postane li predsjednik Republike, pozabaviti pokušajem nabavke borbenih aviona od Izraela. 

Pročitajte i ovo Sučeljavanje kandidata na Novoj TV i madžar isplaćuje minimalac? Zaiskrilo već na samom početku sučeljavanja: "Ne biste se trebali ponašati kao mimoza" Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović stigli na sučeljavanje Nove TV pogledajte video Otkrili strategije: Grabar-Kitarović i Milanović stigli na finalno sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV

"Ovaj skandal s nabavkom zrakoplova iz Izraela pod svaku cijenu, na silu, preko tarabe, je nešto čime ću se kao predsjednik Republike, pozabaviti. Avioni da, to košta i to Hrvatska treba, ali ne na ovakav HDZ-ovski način", rekao je Milanović.

Kolinda Grabar-Kitarović mu je odgovorila neka se slobodno bavi Izraelom jer u tom slučaju, kaže, nije potrošena niti jedna kuna.

"Činjenica je da mi imamo četiri zrakoplova koji ne mogu dobiti niti dozvolu za letenje. Na nekima su ćirilični natpisi, na nekima su natpisi na aprapskom, a na nekima su prekucani brojevi na tim šasijama", rekla je Grabar-Kitarović, na što se Milanović glasno nasmijao.

"Šta je ovo, hahaha... A zrakoplovi lete, dragi gledatelji", poručio je Milanović, s čim se Grabar-Kitarović nije baš složila. Kako je završila njihova prepirka, pogledajte u videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene