Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FRCAJU ISKRE MEĐU KANDIDATIMA

HDZ i Grabar-Kitarović oglasili se o napadima Milanovića i Škore: "Nervozni su, prijete. Kažem - oba će pasti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HDZ-a su poručili da bi "iskompleksiranom Milanoviću bilo bolje da napokon otkrije od kojih je klijenata zaradio milijune i koje im je točno 'usluge' pružao u prošle 3 godine izvan politike".

Miroslav Škoro održao je u nedjelju predizborni skup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. U govoru je oštro napao današnji HDZ, premijera Andreja Plenkovića i aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović ne propustite od 19.15 sati Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV večeras donosi prvo veliko istraživanje o drugom krugu predsjedničkih izbora Slika nije dostupna HDZ slavi, Škoro najavio novi pohod Jedna pobjeda, tri slavlja: Pogledajte atmosferu u stožerima kandidata nakon rezultata prvog kruga izbora

"HDZ i Franju Tuđmana izdao je Andrej Plenković. A glas za Kolindu Grabar-Kitarović je glas za Andreja Plenkovića. Obraćam se i simpatizerima HDZ-a, bit ću vaš predsjednik. Baštinit ću politiku prvog hrvatskog predsjednika i nikada vas neću iznevjeriti", rekao je Škoro.

Plenkovića i HDZ napao je jučer i Zoran Milanović, koji je iz Dubrovnika poslao oštre poruke opisujući odnos hrvatske desnice prema politici Franje Tuđmana.

"Plenković nije desnica, on glumata o Tuđmanu. Znam ga četvrt stoljeća i nikada nije imao lijepe riječi", rekao je Milanović. Govorio je i politici Franje Tuđmana za kojeg kaže da je kupovinom vile na Tuškancu po povoljnim uvjetima svojim primjerom pokazao da to nije kažnjivo.

"Svi muljatori na kraju dolijaju", poručio je premijeru Plenkoviću, za kojeg kaže da govori neistinu kada optužuje SDP da je zadužio Hrvatsku za 100 milijardi kuna. Milanović ističe da su 65 posto duga preuzeli od HDZ-ove garniture. 

Ubrzo su se oglasili i prozvani. Tako je Kolinda Grabar-Kitarović na Twitteru napisala: 

"Nervozni su, prijete. Rekao bi dragi Goran Pauk - oba su pala, ja kažem - oba će pasti", napisala je Grabar-Kitarović na Twitteru.

Nadovezali su se i iz HDZ-a, koji su na Facebooku objavili status s naslovom "Milanović & Grbin nisu dostojni Tuđmanu ni cipele obrisati!"

"Iskompleksiranom Milanoviću bilo bi bolje da napokon otkrije od kojih je klijenata zaradio milijune i koje im je točno 'usluge' pružao u prošle 3 godine izvan politike umjesto da opet pokušava liječiti luzerske frustracije iznoseći neistine o Andreju Plenkoviću. Nesposobni i društveno neprilagođeni Milanović mogao je kao slučajni premijer samo sanjati dobre ekonomske rezultate i međunarodne uspjehe koje postiže naša Vlada, pa mu ne preostaje ništa drugo nego ljubomorno podvaljivati predsjedniku HDZ-a.

Najbolji odgovor na novu laž - da 'Plenković nikad nije imao dobro mišljenje o dr. Tuđmanu' - jest činjenica da je na prijedlog upravo ove Vlade i ovog HDZ-a nedavno uveden, na veliku tugu SDP-a, Velered Predsjednika RH Franje Tuđmana. A čemu je u Saboru najžešći protivnik bio upravo Milanovićev trbuhozborac Peđa Grbin, koji je najvećeg državnika u hrvatskoj povijesti optužio za ratne zločine! Na sreću, Hrvati su svjesni da Grbin & Milanović nisu dostojni dr. Tuđmanu ni cipele obrisati", piše u objavi na Facebook stranici HDZ-a. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene