Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠTO JE TOČNO REKLA

Grabar-Kitarović kaže kako birače nije pozvala da glasaju za "pravu Hrvatsku". Pogledajte video s tog skupa

Kolinda Grabar-Kitarović kazala je danas kako je birače pozvala da glasaju za Hrvatsku koja se okuplja oko zajedničkih vrijednosti, no snimka sa skupa u Karlovcu pokazuje što je točno tada rekla.

Predsjednička kandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je danas na N1 televiziji u emisiji u kojoj je uz nju trebao biti i Zoran Milanović. On se međutim nije pojavio, a iz njegova stožera kasnije su ustvrdili da nije mogao doći jer je imao skup u Zagrebu, u sklopu kampanje za predsjedničke izbore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj"

Na samom početku emisije voditeljica je upitala Grabar-Kitarović da objasni kakva je to "prava Hrvatska" za koju bi birači trebali glasati, kako ih je pozvala na predizbornom skupu u Karlovcu

"Pozvala sam građane da daju glas Hrvatskoj za sve, a ne Hrvatskoj koja se dijeli", rekla je Grabar-Kitarović. 

Na ponovni upit kakva je to "prava Hrvatska", jer to implicira da postoji i ona "kriva", kazala je: "Oprostite, otkud vam ta 'prava Hrvatska'?" Dodala je: "Ja sam samo rekla kako ne želim da se dijelimo na ili mi ili oni, već - dajmo glas za Hrvatsku koja se okuplja oko zajedničkih vrijednosti".

Međutim, u priloženom videozapisu s tog skupa može se dobro čuti što je točno kazala Grabar-Kitarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene