Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA MIRA

Novi potres zatresao Zagreb i okolicu, epicentar kod Markuševca: "Prvo tutnjava, a onda podrhtavanje od nekoliko sekundi", "Streslo je cijelu kuću"

Središnju Hrvatsku u večernjim je satima pogodio potres. Po prvim podacima seizmologa bio je jačine 3,1, a epicentar je bio kod Markuševca.

U utorak u večernjim satima Zagreb i okolicu pogodio je potres. Po prvim podacima hrvatskih seizmologa, bio je jačine 3,1 po Richteru, a epicentar je bio u Markuševcu. Intenzitet u epicentru bo je IV stupnja EMS ljestvice.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

Građani javljaju kako se prvo začuo glasan zvuk, a potom je uslijedilo podrhtavanje.

"Zatutnjalo je u dubini", "Meni u Dubravi je dosta treslo", "Osjetili smo ga u zapadnom dijelu grada, prvo tutnjava, a onda podrhtavanje od nekoliko sekundi", "Streslo je cijelu kuću", "Ljuljanje i buka, zujanje nekakvo", "Gornja Bistra dobro se čulo i streslo", "Dobro je pogodilo, Veliko Trgovišće", "Prepao me. Dugo ga nije bilo. Treslo je cca 3 sekunde", "Stenjevec, sve se treslo", "Jako i kratko, kao detonacija", neki su od komentara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene