Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri godine od potresa

HDZ odgovorio na optužbe oporbe zbog spore obnove: "Oni su onemogućili početak radova"

Aktualno Galerija Petrinja - 1 Petrinja - 1 Foto: Vijesti u 17 Petrinja - 2 Petrinja - 2 Foto: Vijesti u 17 Ivan Celjak, predsjednik HDZ-a Sisačko-moslavačke županije - 1 Ivan Celjak, predsjednik HDZ-a Sisačko-moslavačke županije - 1 Foto: Vijesti u 17 +0 Ivan Celjak, predsjednik HDZ-a Sisačko-moslavačke županije - 2 Galerija 1/4 >>
Sisačko-moslavački HDZ odgovorio je na prozivke oporbe zbog spore obnove nakon potresa koji je razorio županiju.

Dan nakon obljetnice potresa na Banovini, lokalni HDZ obrušio se na opoziciju. Na optužbe da obnova ide presporo odgovaraju da je za to kriva upravo saborska oporba. Dotaknuli su se i gradonačelnice Siska, Kristine Ikić Baniček, koju optužuju za licemjerje.

"Svi se sjećamo da je ujedinjena oporba, od krajnje ljevice do krajnje desnice, napustila sabornicu kada je trebalo donijeti prvi zakon o obnovi i na taj su način onemogućili početak obnove", rekao je Ivan Celjak, predsjednik HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.

  Pročitajte i ovo Vladimir Putin Neke namjerno izostavio Putin samo odabranim europskim liderima čestitao Novu godinu: Dvojica iz susjedstva našla se na popisu

"O projektima obnove ne može nam govoriti gospodin Peđa Grbin, koji u životu nije proveo niti jedan projekt, a njemu o projektima ne može govoriti ni gradonačelnica Siska, Kristina Ikić Baniček, koja je do sada obnovila samo manju štetu na jednoj zgradi u koju je uselila svoj ured, dok tristo metara dalje nije započela radove na obnovi jedne osnovne škole", dodao je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene