Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čelnica "u ime obitelji"

Željka Markić o rezultatima izbora: "Ovo je nevjerojatan rezultat za Domovinski pokret i Most"

Željka Markić poručila je kako je rezultat koji je ostvario Domovinski pokret nevjerojatan te se nada da Plenković neće ignorirati dio biračkog tijela.

Željka Markić, čelnica udruge "U ime obitelji" čestitala je HDZ-u na pobjedi na parlamentarnim izborima te poručila kako su je rezultati iznenadili. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

"Vidjeli smo jednu novu situaciju, da od desno prema centru imamo dvotrećinsku većinu koja je realni pokazatelj biračkog tijela u Hrvatskoj. Žao mi je da je izlaznost bila tako mala. To vidim kako izazov za udrugu "U ime obitelji", da se zalažemo za veće participiranje građana", kazala je Markić-

Naglaslia je kako u Sabor ulazi puno kvalitetnih ljudi iz Domovinskog pokreta i Mosta.

"I unutar HDZ-a ima kandidata koji će se znati zalagati i jasnije govoriti o svojim vrijednostima. Ne mislim da je dobro što je HDZ dobio ovoliko glasova jer će to Plenkoviću omogućiti da nastavi ne uvažavati jedan dio biračkog tijela, ali možda nas ugodno iznenadi", kazala je Markić.

Istaknula je kako je primijetila drugačiji odnos prema Domovinskom pokretu obzirom na spekulacije kako će se njihovi zastupnici prodavati.

"Ja prvo na ljude gledam s povjerenjem. Ovo je nevjerojatan rezultat za Domovinski pokret i Most koji se potpun rebrandirao", poručila je Markić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene