Miroslav Škoro objasnio je fotografiju koja je objavljena u nedjelju, a zbog koje se nagađalo da će bivši premijer Tihomir Orešković pristupiti Domovinskom pokretu.

Galerija


Škoro je nedjelju proveo u društvu bivšeg premijera Tihomira Oreškovića i Stjepe Bartulice.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković odgovorio Škori: "Teze su bizarne i štetne, HDZ-u nitko neće određivati tko će biti na čelu Vlade" Miroslav Škoro Škoro oštro po Plenkoviću i Bernardiću: "Znate što? Oni neće biti premijeri!"

Bartulica je druženje zabilježio fotografijom koju je objavio na Facebooku i uz nju je napisao: "Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned." 

Mediji su odmah počeli nagađati hoće li se bivši premijer Tihomir Orešković i Stjepo Bartulica pridružiti Domovinskom pokretu.

Orešković je poznat kao prvi nestranački premijer u RH koji je na toj funkciji bio tek osam mjeseci. Bartulica je bio njegov savjetnik za vanjsku politiku. U mandatu predsjednika Ive Josipovića Bartulica je bio njegov savjetnik za vjerske zajednice. 

Bartulica je poznat po svojem sudjelovanju u Hodu za život.

Škoro je u ponedjeljak objasnio što znači objavljena fotografija.
Rekao je kako je Stjepo Bartulica slavio rođendan i da je on već dio Domovinskog pokreta.

Napominje kako je Tihomira Oreškovića na rođendanu vidio drugi put u životu i da on ni na koji način neće biti s njima na izborima.

Objava na Facebook stranici Domovinskog pokreta

Na Facebook stranici Domovinskog pokreta također su se osvrnuli na objavljenu fotografiju i interes medija zbog značenja te fotografije. 

"Izvještavamo javnost kako Domovinski pokret pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no to ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta.

Veseli nas što okupljamo širok spektar kvalitetnih ljudi, bilo kao kandidate na listama, bilo kao savjetnike u izradi programa za razna područja, a o konkretnim imenima i ulogama javnost će biti pravovremeno obaviještena", navodi se u objavi.

 

 

 

  

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju