Čelnik Restart koalicije Davor Bernardić na sučljevanju s Andrejem Plenkovićem pokazao je test na koronu, ali i račun.


''Ja dugujem test na koronu, ali neću pokazat test jer je negativan. Pokazat ću račun. Test košta 1500 kuna, to je osnovni problem širenja pandemije.  Umirovljenici si to ne mogu priuštiti. Zašto u SAD-u košta 200 kuna'', rekao je na sučeljavanju predsjednik SDP-a i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić.

Vezani članci Bago zbunio Bernardića Završno sučeljavanje - Pogledajte kako je Bago zbunio Bernardića: ''Kakva jaja?'' Slika nije dostupna Bernardiću sporno otvaranje granica, komentirao upute DIP-a: ''To je skandalozno, kako će oboljeli glasati?''

''Meni je drago da je Bernardić negativan, to je dobro, dobro i za vašu sigurnost. Kandidat SDP-a Ostojić je cirkusirao i išao samoinicijativno u samoizolaciju, glumio epidemiologa'', uzvratio je Plenković.

Dodao je da je šteta što Bernardić tako lako optužuje. ''Pogotovo za jendog čovjeka koji je rođen 1980., a 1980. je Tito umro, a on ga danas bira kao da mu je najdraži. To je dosta zabrinjavajuće za mladog političara'', zaključio je Plenković.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju