Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava na Facebooku

Prepoznajete li na koga misli? Thompson poručio obožavateljima za koga trebaju glasati, a tko ne smije doći na vlast

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pjevač Marko Perković Thompson pozvao je svoje obožavatelje da izađu na izbore te im pritom poručio za koga trebaju glasati.

Thompson tako poziva na biranje onih "koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objava na Facebooku Marko Perković Thompson pozvao građane da izađu na izbore: "Spriječimo nalet ekstremne ljevice" Slika nije dostupna inicijativa Antifašističke lige RH Odluka DORH-a: Nema osnove za izvanrednim pravnim lijekom zbog "Bojne Čavoglave"

U objavi na Facebook profilu navodi kako se ne smije dopustiti da na vlast dođu stranke i pojedinici koji su "demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti" ili "oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati"

Objavu Thompsona prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

nalazimo se pred još jednim vrlo važnim izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru pa imam potrebu obratiti Vam se i pozvati Vas da svakako izađete na ove izbore.

Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu. “Ako su je bili kadri stvoriti i obraniti, bit će kadri s njom i upravljati”.

Birajmo ljude za koje smo sigurni da će se zalagati za kršćanska načela i očuvanje svih naših vrednota.

Na političkim listama koje nam se nude pronađimo takve ljude, oni postoje i zato dobro promislimo kome dati glas.

Nemojmo dopustiti da na vlast dođu oni pojedinci, stranke i njihovi sljedbenici, koji su demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti, kao ni oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati.

Zato bez obzira na sva lutanja i pogreške koje smo prošli, moramo nastaviti onim putem kojim smo započeli devedesetih.

“...Sve bi’ dao da je vidim

ponosnu i lijepu k'o u snovima..."

Bog i Hrvati

M.P. Thompson

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene