Marko Perković Thompson
Marko Perković Thompson Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Pjevač Marko Perković Thompson pozvao je svoje obožavatelje da izađu na izbore te im pritom poručio za koga trebaju glasati.


Thompson tako poziva na biranje onih "koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu".

Vezani članci Andrej Plenković nakon pobjede na izborima HDZ objavio koliko je potrošio na izborima i na što najviše, evo zašto su u proračun vratili više od 75 tisuća kuna Koncert Marka Perkovića Thompsona u Splitu (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 2 Njemački novinar koji je intervjuirao Thompsona objasnio svoju stranu priče: "Nisam ga prevario ja, već ljudi oko njega. Možda je bio pogrešno informiran"

U objavi na Facebook profilu navodi kako se ne smije dopustiti da na vlast dođu stranke i pojedinici koji su "demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti" ili "oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati"

Objavu Thompsona prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

nalazimo se pred još jednim vrlo važnim izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru pa imam potrebu obratiti Vam se i pozvati Vas da svakako izađete na ove izbore.

Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu. “Ako su je bili kadri stvoriti i obraniti, bit će kadri s njom i upravljati”.

Birajmo ljude za koje smo sigurni da će se zalagati za kršćanska načela i očuvanje svih naših vrednota.

Na političkim listama koje nam se nude pronađimo takve ljude, oni postoje i zato dobro promislimo kome dati glas.

Nemojmo dopustiti da na vlast dođu oni pojedinci, stranke i njihovi sljedbenici, koji su demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti, kao ni oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati.

Zato bez obzira na sva lutanja i pogreške koje smo prošli, moramo nastaviti onim putem kojim smo započeli devedesetih.

“...Sve bi’ dao da je vidim

ponosnu i lijepu k'o u snovima..."

Bog i Hrvati

M.P. Thompson