Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skandalozni seksizam

Političarka s liste Brune Esih: "Otkad su nam muškarci dali pravo glasa, svijet je otišao naopako"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anonimka iz X. izborne jedinice Desne lige Iva Majčica u medijski prostor progurala se skandaloznom i seksističkom objavom na društvenim mrežama.

Bruna Esih na izbore ide u koaliciji Desna liga s HSP-om i Generacijom obnove, a u toj ekipi našla se i anonimka Iva Majčica, koja se u medijski prostor progurala skandaloznom i seksističkom objavom na društvenim mrežama. 

Pročitajte i ovo Bruna Esih ušla je u Hrvatsku stranku prava "Bog i Hrvati" Zvijezda hrvatske desnice vraća se u politiku: Bruna Esih učlanila se u poznatu stranku i najavila borbu Damir Habijan - 1 Diskriminacija je diskriminacija Lifestyle ministar? Habijan ne puni naslovnice samo zbog nove pozicije, nego i zbog fotografija koje objavljuje: "Radi se o seksizmu"

Majčica je tako ustvrdila da je "svijet otišao naopako otkako su muškarci ženama dali pravo glasa". Cijeli njezin profil na Twitteru pun je skandaloznih izjava i govora mržnje. Majčica je kandidatkinja u X. izbornoj jedinici, četvrta je na listi, nakon Brune Esih, Martina Mladena Pauka i Gordane Božiković.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene