Obavijesti Video Pretražite Navigacija
komentirao prije izlaznih anketa

Joža Manolić očekuje pobjedu Restarta: "Bernardić bi bio jako dobar premijer jer nema pritisaka da štiti kriminalce"

Josip Manolić, nešto prije zatvaranja birališta, rekao je da očekuje pobjedu Restart koalicije i smatra da bi Davor Bernardić bio jako dobar premijer.

Joža Manolić uoči zatvaranja birališta našao se na Iblerovu trgu, nedaleko od ulaza u izborni stožer Restart koalicije. Na pitanje Andrije Jarka, reportera Dnevnika Nove TV, što očekuje od izbora, Manolić ne dvoji.

Pročitajte i ovo Josip Manolić SIMBOL DUGOVJEČNOSTI Joža Manolić slavi 104. rođendan! "Tata je dobro" Dalija Orešković TKO JE DALIJA OREŠKOVIĆ? Karamarka je stajala odlaska s vlasti, a Milanović ju je nazvao samodopadnom narikačom

"Očekujem pobjedu SDP-a generalno, a vidjet ćemo pojedinačno. Mislim da će Plenković dobiti pojedinačno dosta glasova", rekao je Manolić nešto prije zatvaranja birališta, u vrijeme kada nisu bili poznati rezultati izlaznih anketa. 

Za Bernardića misli da bi bio dobar premijer. "Jako dobar, zbog toga što je svjež, što nema raznih ograničenja, vidljivih i nevidljivih pritisaka s ove ili one strane, da se zaštiti određene kriminalce", kaže Manolić.

Smatra da je SDP sada bolji od HDZ-a. "HDZ je doživio jednu katastrofu unutar HDZ-a s raznim frakcijama koje su razbile u stvari HDZ. I to je njegova najveća slabost", rekao je Manolić.

Na pitanje je li ovo Tuđmanov HDZ, Manolić kaže da nije. "Nije ovo Tuđmanov, to su ostaci nečega što bi se moglo reći Tuđmanov", zaključio je Manolić.

Treba reći da je Manolić prognozirao rezultat prije objave izlaznih anketa koje predviđaju premoćnu pobjedu HDZ-a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene