Andrija Jarak i Davor Bernardić
Andrija Jarak i Davor Bernardić Foto: DNEVNIK.hr/Pixsell

Restart koalicija veliki je gubitnik parlamentarnih izbora, a neki su primijetili da je iz njihova stožera, kako kažu, prigodno izvještavao reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, uz kojega se veže čuvena kletva ''dabogda ti Jarak ispred kuće izvještavao''.


Restart koalicija debelo zaostaje za HDZ-om, pokazale su prvo izlazne ankete pa potom i DIP-ovi privremeni rezultati parlamentarnih izbora.

Vezani članci Davor Bernardić pokazao račun za testiranje na koronavirus Bernardić na sučeljavanju pokazao test na koronu, ali i račun. Plenković uzvratio Titom! Mislav Bago - 2 Ekskluzivno istraživanje Nove TV: HDZ-u 52, Restartu 51, Domovinskom pokretu 18 mandata, rastu Možemo i Most

Iz stožera Restart koalicije na Iblerovu trgu za specijalnu izbornu emisiju Nove TV izvještavao je reporter Andrija Jarak. Mnogi su primijetili da se tako ostvarila kletva kojom nekome želite nešto loše - ''dabogda ti Jarak ispred kuće izvještavao''.

Nije dugo trebalo da se društvene mreže užare od šala na račun  Restart koalicije.

''Dabogda ti Jarak ispred kuće izvještavao' se i ovaj put obistinila'', ''Andrija Jarak u SDP-u. Dakle, sve je jasno'', ''Kletva se obistinila po tko zna koji put'', ''Čim je Jarak ušao u stožer, trebalo im je sve biti jasno'', samo su neke od šala na društvenim mrežama.

Andrija Jarak i Davor Bernardić
Andrija Jarak u stožeru Restart koalicije (Foto: Pixsell)

Inače, Andrija Jarak tijekom godina je izvijestio o brojnim događajima iz područja kriminala i crne kronike, zbog čega je i nastala čuvena kletva.