Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savjeti za moderan izgled

Muška košulja je temelj muškog outfita. Saznajte kako izgledati moderno uz pomoć košulje

PR
PR Foto: PR
Muške košulje dostupne su u širokom spektru različitih modela među kojima svatko može pronaći onaj u kojem će se udobno osjećati. No, kako pronaći model u kojem ćete moderno izgledati? U nastavku pročitajte odgovor na ovo pitanje uz još pokoji savjet.

Pronađite odgovarajući kroj


Prije nego krenete u odabir svoje nove košulje, prvo pogledajte koji su sve krojevi košulja dostupni. Uz klasični i slim, danas su košulje dostupne i u regular varijanti, ali i nekim drugima, ovisno o proizvođaču. Naravno da će odabir kroja ovisiti o vašoj građi tijela, ali isplati se isprobati nekoliko mogućnosti prije nego se finalno odlučite za određeni model. Neki proizvođači nude i modele košulja s produljenim rukavima.


Obratite pažnju na veličinu


Nakon što ste pronašli kroj koji će najbolje odgovarati vašem modnom stilu, ali i obliku tijela, tada dobro pogledajte u kojim je veličinama dostupan. Iako su veličine među različitim proizvođačima uglavnom iste, dobro je isprobati broj veću i broj manju kako biste bili sigurni da ste pronašli onu koja će vam idealno odgovarati. Isto tako, uzmite u obzir materijal izrade, košulje od prirodnih materijala mogle bi se s vremenom stisnuti.


A što je s bojom?


Boja košulje ovisi o tome u kojim ju prilikama planirate nositi. Ako tražite nešto za svečane prilike, tada nema elegantnije varijante od bijele košulje, a ako par tražite nešto što možete nositi u slobodno vrijeme, tada su karirane košulje, kao i one zanimljivog uzorka odličan izbor. Traper košulja je odličan izbor jer unosi posebnu notu ležernosti u svaku modnu kombinaciju, a istovremeno je i pomalo ozbiljna jer je ipak riječ o košulji, a ne klasičnoj majici.


Obratite pažnju na donje rublje!


Nakon što ste pronašli idealnu košulju, obratite pažnju na prozirnost materijala. Određeni su materijali vrlo lagani i kroz njih se nazire donje rublje, tako da obavezno obucite odgovarajuće muško donje rublje. Ovo je posebno važno ako idete na poslovni sastanak ili neku svečanost kada je posebno važno dobro izgledati.


Što kombinirati uz košulju?


Kako biste moderno izgledali u kombinaciji s košuljom, najjednostavnije ju je kombinirati s trapericama, posebice ako se odlučite za ležeran model košulje. Traperice spadaju u vjerojatno najpopularniji odjevni predmet i mogu se nositi uz gotovo sve: košulje, majice dugih i kratkih rukava, ali i ostalo. Ako ne znate gdje možete pronaći svoje nove traperice, tada pogledajte bogatu ponudu na https://answear.hr/k/muskarci/odjeca/traperice i uživajte u širokom izboru.

PR PR (Foto: PR)

Poigrajte se


Tko kaže da košulju morate nositi zakopčanu do grla sa spuštenim rukavima? Opustite se i poigrajte se malo. Raskopčajte gornje gumbe, zavrnite rukave, obucite ispod košulje majicu kratkih rukava sa zanimljivim natpisom ili printom, ili joj pak nadodajte prsluk, sako, jaknu ili nešto treće kako biste jednostavno postigli odličan izgled.


Na kraju, u današnje su vrijeme modna pravila postala puno slobodnija nego ranije i gotovo ih je nemoguće kršiti. No, ono što nikada ne izlazi iz mode su odjevni predmeti koji odlično pristaju uz oblik tijela i koji su međusobno usklađeni, kao što je na primjer karirana košulja i traperice uz odličan remen, ili pak prekrasno odijelo s elegantom košuljom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene