Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samostalno na izbore

Robert Podolnjak kandidat HSS-a za gradonačelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska seljačka stranka iz Varaždina na lokalne izbore izlazi samostalno, a njezin kandidat za gradonačelnika je Robert Podolnjak, izvanredni profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu, rečeno je na konferenciji za novinare te stranke održanoj u Varaždinu.

'U proteklome mandatu kao gradski vijećnik bio sam usamljen u radu', rekao je kandidat HSS-a za gradonačelnika Robert Podolnjak, dodajući kako je jedini upozoravao na sve propuste gradske vlasti i nezakonite radnje te da je zato jedina moguća odluka da na izbore idu samostalno.

Pročitajte i ovo Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama Slika nije dostupna Uskoro i kandidat za Zagreb Plenković podržava Habijana: Nisam znao da Ilčić namjerava dati ostavku

Robert Podolnjak ujedno je optužio gradonačelnika Ivana Čehoka za stvaranje uskoga kruga ljudi koji, povezani zajedničkim interesima, upravljaju gradom suprotno interesima građana. HSS-ov kandidat obećao je, ako pobijedi, novu viziju i razvoj Varaždina te proračun koji će biti racionalniji i 'bliži' građanima s naglašenom socijalnom komponentom.

Uz Roberta Podolnjaka, kandidati za zamjenike gradončelnika su Želimir Bodlaj i Marijan Hižak, također članovi HSS-a. Priopćenjem za javnost oglasila se i Hrvatska demokratska zajednica grada Varaždina, koja je za gradonačelnika istaknula kandidaturu Ivana Hermana, ravnatelja varaždinske Opće bolnice i aktualnoga gradskog poglavara. HDZ također na izbore izlazi samostalno.

Tako, zasad, u utrku za varaždinskoga gradonačelnika ulaze četiri osobe. Osim Podolnjaka i Hermana, tu su još i aktualni varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, kojeg podupire njegov HSLS i HSU, te kandidat Goran Habuš, kojeg podupiru HNS i SDP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene