Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Projektna suradnja"

Problemi zbog spalionice otpada: SDP-ov kandidat za župana Zagrebačke županije prozvao protukandidata za suradnju s HDZ-om

Mihael Zmajlović, SDP-ov kandidat za župana Zagrebačke županije prozvao je svog protukandidata, aktualnog župana Stjepana Kožića za političke dogovore s HDZ-om oko zbrinjavanja zagrebačkog otpada izvan grada Zagreba.

Zmajlović je rekao kako je upravo guranje spalionice i odlagališta otpada iz Zagreba prema Zagrebačkoj županiji jedna od skrivenih "projektnih suradnji" koalicije Kožića i HDZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razgovori nakon drugog kruga? Član Predsjedništva SDP-a o službenom razgovoru s Možemo!: ''Sada je svaki dogovor zapravo jalov'' Slika nije dostupna Novo miješanje karata SDP-ov kandidat za župana Zagrebačke županije: ''Pokazalo se da su promjene moguće. Stjepan Kožić se već prilično umorio''

"Pitam Kožića, mog protukandidata, u kojem točno gradu Zagrebačke županije će se taj otpad zbrinjavati i kolika je cijena koju je platio za podršku HDZ-a i politički takav dogovor?", upitao je Zmajlović.

Prozvani Kožić mu je odgovorio.

"Zagrebačka županija i Grad imaju sporazum o zajedničkoj suradnji odnosno izgradnji spalionice na prostoru grada Zagreba. Taj projekt je u fazi izrade i to je ono što poštujem. Sve drugo su izborne priče", odgovorio je Stjepan Kožić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene