Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Župan o karanteni u Udbini

Darko Milinović: "U Ličko-senjskoj županiji danas još jedan zaraženi od 15 testiranih. Detektirali smo sve kontakte"

Darko Milinović
Darko Milinović DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Darko Milinović i Sabina Tandara Knezović (Foto: Dnevnik.hr) Darko Milinović i Sabina Tandara Knezović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Darko Milinović Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr Ličko-senjski župan Darko Milinović (Foto: Dnevnik.hr) Ličko-senjski župan Darko Milinović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Darko Milinović, nositelj nezavisne liste na prijevremenim izborima u Ličko-senjskoj županiji (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Novo žarište epidemije koronavirusom postala je Udbina u Ličko-senjskoj županiji. Cijelo mjesto je u karanteni.

Ličko-senjska županija dugo vremena je bila županija sa samo jednim oboljelim, no sada se situacija promijenila. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zarazio se koronom Darko Milinović izašao iz bolnice pa poručio: ''Dođite u bilo koju bolnicu pa pogledajte kako izgleda borba za kisik'' Slika nije dostupna pozitivan na koronavirus Darko Milinović hospitaliziran u Gospiću, ima upalu pluća: "Primam kisik"

Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović pokušao je objasniti što se dogodilo. U Dnevniku Nove TV odgovorio je i na pitanje jesu li uspjeli detektirati nultog pacijenta i jesu li mjere prestroge. 

"Na Udbini imamo lokalnu transmisiju, detektirani su svi kontakti. Upravo sam sada dobio informaciju da je danas od 15 testiranih, samo jedan pozitivan i to u Korenici. Karantena Udbine je doista trebala i da nismo to napravili bilo bi puno više zaraženih", rekao je Milinović. 

Napomenuo je kako će struka reći i detektirati nultog pacijenta i nada se da će što prije biti ukinuta karantena. Uvjeren je da je odluka o karanteni u Udbini bila ispravna. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene