Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne žale ni centa

Tvrtka radnicima ponudila 5000 eura ako se cijepe, odaziv je bio ogroman: "Taj potez nam se isplatio..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 500 zaposlenika njemačke tvrtke iskoristilo je ponudu vlasnika da se cijepe protiv koronavirusa za bonus od 5000 eura.

Udo Böttcher, šef njemačke tvrtke Böttcher AG, ponudio je svojim zaposlenicima u studenom prošle godine bonus od 5000 eura ako se cijepe protiv koronavirusa jednom dozom.

Ponuda je bila na stolu do kraja siječnja, a iskoristilo ju je više od 500 zaposlenika, što je tvrtku koštalo oko 2,5 milijuna eura.

Danilo Frasiak, član Uprave tvrtke, potvrdio je da im se, unatoč visokom iznosu, taj potez isplatio. "Dok smo u studenom imali i do deset infekcija dnevno, u posljednjih šest tjedana registrirana je samo jedna infekcija", rekao je Frasiak koji je ponosan na radnike.

"Naši su zaposlenici zaštićeni od posljedica infekcije koronavirusom, a to je jako dobro za nas kao tvrtku jer možemo raditi svoj posao s odličnim timom", kaže Frasiak, a prenosi Fenix magazin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Arhaično stanje" Njemačka nema podatke o cijepljenima i preboljelima, zavodi podatke šalju - faksom: "Živimo od danas do sutra"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRAVILA U NJEMAČKOJ Danas su srušili rekord s novozaraženima, no ipak idu u popuštanje nekih mjera

U Njemačkoj ej 75,9 posto stanovništva primilo prvu dozu djepiva, no kampanja i tamo usporava. Cilj savezne vlade bio je da do kraja siječnja bar jednom dozom bude cijepljeno 80 posto stanovništva. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene