Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još četiri tjedna

Reakcija djeda koji je shvatio da unučice smije zagrliti tek nakon druge doze cjepiva slama srce: "Dotad se ne smijemo družiti? Ne? Isuse..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj se počelo zahuktavati masovnije cijepljenje protiv koronavirusa. Mnogi su jedva dočekali svoju dozu koja bi trebala značiti prvi korak povratku normalnom životu. Neki od njih emotivniji su od drugih.

Kad je čuo da će drugu dozu cjepiva dobiti tek za četiri tjedna, stariji muškarac kojeg su pri cijepljenu uhvatile kamere N1 televizije, razočarano je uzdahnuo. 

"Isuse... Ja se dotle i dalje ne smijem družiti sa svojim unukama?" pitao je, na što mu zdravstveni djelatnik kaže da moraju ostati pažljivi. Tužni djed zatim potišteno priča kako se s unučicama zadnjih nekoliko mjeseci druži samo na daljinu.

"Lud sam za njima i one za mnom. Sad se isto ne smijem družiti s njima?" za svaki slučaj, suznih očiju pitao je još jednom.

Pročitajte i ovo Željka Karin HRVATSKA IZ MINUTE U MINUTU Veliki skok broja zaraženih u Splitsko-dalmatinskoj županiji: "Nova žarišta su splitski zatvor i domovi za starije"

"Pazite, a cjepivo će pomoći da se što prije družite normalno", ponovio mu je zdravstveni djelatnik.

"Bez ljubljenja i to? A ovako, malo u krilo? Ne?", dodao je razočarano za kraj. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

 

 

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Korak po korak Procurio plan za izlazak Njemačke iz lockdowna: Otvaranje u tri faze, restorani dolaze tek na kraju

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene