Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON DVA TJEDNA

Stigli rezultati novog testiranja, ministar Malenica negativan na koronu: "Od sutra više nije u samoizolaciji"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ministarstva pravosuđa i uprave izvijestili su kako je koronom zaraženi ministatr Ivan Malenica nakon 14 dana samoizolacije ponovno obavio testiranje i pokazalo se da je negativan te da je prebolio virus.

"Ministar pravosuđa i uprave dr.sc. Ivan Malenica, nakon dvotjedne samoizolacije, ponovno je obavio testiranje na COVID-19/Sars-CoV2 koje je pokazalo da je negativan na koronavirus. Slijedom toga, ministar Malenica od sutra više nije u samoizolaciji.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica za zaposlenike u državnoj upravi Nova uputa o radu službenika tijekom epidemije: Tko će moći raditi od kuće? Slika nije dostupna priopćenje ministarstva Službenica Ministarstva pravosuđa i uprave pozitivna na koronavirus

Podsjećamo, ministar je imao blage simptome te je tijekom samoizolacije obavljao radne obveze", izvijestili su iz Ministarstva pravosuđa i uprave.

Na Facebooku se oglasio i sam Malenica te poručio: "Dragi prijatelji, ponovno sam se testirao na koronavirus i nalaz je negativan. Nakon dva tjedna, sutra izlazim iz samoizolacije i vraćam se svojim dužnostima. Od srca zahvaljujem svima na porukama i željama za brz oporavak!" 

Malenica je simptome osjetio 20. srpnja, a dan kasnije testirao se i pokazalo se da je pozitivan na koronu. 

Samoizolacija je tada određena i ministrovu osobnom vozaču, a nadležnim epidemiolozima dani su i podaci o bliskim kontaktima ministra.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene