Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sto posto transparentno

Premijer apelirao na građane: "Treba prestati s velikim šopingom i stvaranjem zaliha, nismo u takvoj situaciji"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković pozvao je građane da ne pustoše police u trgovinama zbog straha od koronavirusa.

Andrej Plenković, predsjednik Vlade, poziva građane da ne podlegnu panici zbog koronavirusa. "Treba prestati s bilo kakvom panikom, velikim šopingom i stvaranjem zaliha. Nismo u takvoj situaciji", rekao je Plenković. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imao blaže simptome Oglasili se iz Banskih dvora i otkrili kad bi premijer Plenković trebao izaći iz izolacije Andrej Plenković se obraća naciji "Mjere do 21. 12., možda i duže" Plenković o kaznama: "To nerado radimo, ali je potrebno kako odgovornu većinu građana ne bi ugrožavali neodgovorni pojedinci"

"Idite u šoping normalno, nemojte tako da drugi ne mogu kupiti namirnice", poručio je građanima premijer

Dodao je da se i na jučerašnjoj sjednici Stožera CZRH analizirala situacija koju može izazvati koronavirus, pa tako i učinak epidemije na hrvatsko gospodarstvo i turističku sezonu. "Ovo je jedna nova okolnost koju u potpunosti ne može nitko sagledati koliko će efekta imati na gospodarstvo. Učinit ćemo sve da život normalno funkcionira", rekao je Plenković.

Najavio je i potpunu otvorenost svih nadležnih službi prema javnosti. "Bit ćemo sto posto transparentni u realnom vremenu. Sve što budemo znali mi, znat će i javnost. Trenutačno nema ništa što ja znam, a vi ne znate o ovoj temi", rekao je Plenković. Naglasio je da su sve službe digle pripravnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene