Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

Dobar tek, ovo je racija! Policija upala u ilegalni restoran, zatekli 34 osobe, vlasnik priveden

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je video racije u restoranu na Trešnjevci u kojem su zatečene 34 osobe.

U restoranu su zatečene, legitimirane i provjerene ukupno 34 osobe. Za osam ih je utvrđeno da nisu nosile zaštitne maske, zbog čega su im policijski službenici izdali četiri Obavijesti o počinjenom prekršaju te su naplaćene četiri novčane kazne zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pročitajte i ovo Stroge mjere protiv COVID-a u Šangaju ČEKA SE POTVRDA AUTENTIČNOSTI Jezivi prizori iz Šangaja: Stavljaju kaveze da ljudi ne mogu izaći iz zgrada? Slika nije dostupna Objavio HZJZ Objavljene nove preporuke, tiču se svih odgojno-obrazovnih ustanova, od vrtića do fakulteta

Zbog obavljanja ugostiteljske djelatnosti suprotno odlukama Stožera civilne zaštite RH izdano je usmeno rješenje o zabrani rada.

Dio prostora objekta gdje se posluživalo jelo i piće zapečaćen je na minimalno 30 dana te će biti pokrenut prekršajni postupak protiv pravne i odgovorene osobe.

Nakon provedene racije, u sklopu kriminalističkog istraživanja, 32-godišnji direktor kao odgovorna osoba  priveden je na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku.

Podsjetimo, policija je nedavno objavila i snimku racije u ilegalnom zagrebačkom klubu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene