Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabava u doba korone

Partijanje na Zrću: Provjerili smo kako se u ulazi u klubove, ali i što ako se ispostavi da je netko pozitivan…

Istražili smo kako mladi željni zabave i dobrog provoda ulaze u klubove na popularnom Zrću.

Svi koji žele ući u klub, moraju sa sobom imati COVID digitalnu potvrdu. Na ulazu vas čeka hostesa ili zaštitar koji skeniraju potvrdu, ističe reporter Domagoj Mikić u Dnevniku Nove TV. ''Oni koji nemaju potvrdu o cjepivu ili dokaz da su prebolili COVID unazad šest mjeseci, mogu učiniti brzi antigenski test kod nas. Test dobiju kroz 15 minuta i dobiju digitalnu COVID putovnicu koja vrijedi 48 sati, a nakon toga, osoba mora ponoviti test kako bi nesmetano ušla u klub'', pojasnio je Hilmo Demirović, koordinator mobilnog COVID-19 centra.

Ukoliko se ispostavi da je netko pozitivan, Demirović kaže kako je njihov sustav povezan s cijelim sustavom u Hrvatskoj.

"Odmah se evidentira u sustav, kontaktira se dežurni epidemiolog i postupa se prema daljnjem pravilu'', ističe Demirović za Dnevnik Nove TV. Cijena takvog testa, kaže, iznosi 100 kuna.

Pročitajte i ovo Putnici na aerodromu Zrakoplovne tvrtke zabrinute Od danas s potvrdama normalniji život, no koliko će trajati? Velika je opasnost da se sve zaustavi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Besplatna je Skeniraj mi kod: Od danas se može skinuti aplikacija za provjeru COVID potvrda

Je li koronavirus promijenio klijentelu koja dolazi na Zrće? Josipa Žižić, voditeljica marketinga, kaže kako tradicionalno imaju goste iz Austrije, Njemačke, Poljske, Češke, Italije, ali i dosta domaćih gostiju.

Rezervacije, kažu idu odlično. ''Popunjeni smo cijelu sezonu'', kaže Žižić te dodaje kako imaju i takozvani glamping, koji je pogodan tijekom pandemije. Dodaje kako rade do rujna te da se uz nove mjere sve pokazalo uspješno i nada se da će tako i ostati.

Više o Zrću tijekom pandemije pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene