Obavijesti Video Pretražite Navigacija
demantirali iz vlade

Ne nasjedajte na snimku koja kruži društvenim mrežama: "Ta je informacija lažna, ovo nepotrebno uznemiruje javnost"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Vlade Marko Milić za DNEVNIK.hr komentirao je spornu audiosnimku koja se počela širiti društvenim mrežama.

Društvenim mrežama počela se širiti audiosnimka u kojoj se navodi kako bi Zagreb za 48 sati trebao otići u karantenu te da vlasti zataškavaju podatke o stvarnom broju oboljelih od koronavirusa.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Glasnogovornik Vlade Marko Milić kazao je za DNEVNIK.hr da je to laž. "Informacija iz snimke koja kruži po društvenim mrežama o tome da je odlučeno da će Grad Zagreb biti pod karantenom je lažna.

Vlada i Krizni stožer redovito i pravodobno informiraju hrvatsku javnost o svim mjerama koje se poduzimaju za suzbijanje epidemije koronavirusa u Hrvatskoj, kao što je to i danas bio slučaj.

Apeliramo na sve građane da ne nasjedaju na ovakve neprovjerene, netočne i zlonamjerne informacije koje nepotrebno uznemiruju javnost", poručio je glasnogovornik Vlade Milić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene