A premijer Andrej Plenković je nakon posjeta Vučevice produžio u Split. Tamo se održava košarkaški kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. Mario Jurič javio se ispred Spaladium Arene.


Hrvatska košarkaška reprezentacija protiv Brazila traži svoj put za odlazak na Olimpijske igre. Najviše se tome osim igrača vesele i navijači koji su s nestrpljenjem čekali tako veliki događaj. Naime, ovo je prvi takav događaj u Hrvatskoj na kojem je dozvoljen ulazak publike.

No, svi oni moraju se držati posebnih mjera i protokola. Na kvalifikacijski turnir mogu ući samo osobe koje su cijepljene, koje su preboljele koronavirus ili imaju negativan test. Testirati i cijepiti se publika mogla na ulazu u Spaladium Arenu.

Mislav Bago - 2 ''Ne sumnjam da će mnogi kupovati slobodu potapajući druge. Nažalost, sve upućuje na to da će svi putevi voditi prema Milanu Bandiću''

Pretres kuće u sklopu uhićenja u Zagrebu U velikoj akciji USKOK-a osam uhićenih: Tijekom večeri pristižu u službene prostorije na ispitivanje, detalji najavljeni za četvrtak

Iz Hrvatskog košarkaškog saveza rekli su da očekuju oko 2000 gledatelja. S druge strane, Hrvatsku očekuju četiri velike utakmice, sutra je na redu Tunis.

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr