Krunoslav Capak, njegova zamjenica, Beroševa pomoćnica, pročelniuca zagrebačkog ureda za zdravstvo, šef ginekologije u Vinogradskoj. Svi oni bili su na konferenciji u ponedjeljak. Svi su završili u samoizolaciji. I nitko od njih nije pazio na razmak.


Perite ruke i držite razmak, metar, metar i pol, dva - mijenjala su se malo pravila, ali fizička distanca i dalje je ostala na snazi.

Vezani članci Vladimir Mićović - 1 Epidemiolog objasnio koliko često ćemo se morati cijepiti protiv koronavirusa: "Bit će vjerojatno sezonski način, slično gripi" Koronavirus, ilustracija Stiglo upozorenje: "U brojnim zemljama situacija će postati još gora, prije nego što postane bolja". Na proljeće u Europi još jedno cjepivo?

Zadnjih dana Hrvatska bilježi povećanje broja zaraženih, pa nadležni ponovno upozoravaju da je važno i dalje se pridržavati mjera zaštite. A oni ih se ne drže.

U ponedjeljak je održana konferencija udruge CroMSIC na kojoj je predstavljeno istraživanje o znanju mladih o HPV virusu. Pa su valjda svi zaboravili na dosad stečeno znanje o koronavirusu.

Pozirali su fotografima veselo se smješeći, malo su se čak i jedni drugima dodatno približili. I grlili se. A onda su svi završili u samoizolaciji.