Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na društvenim mrežama

Poduzetnici izgubili strpljenje, pozvali na skup u centru Zagreba: "Sve smo drugo pokušali, ovo je jedini način da nas čuju i vide"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzetnici su izgubili strpljenje. Na društvenim mrežama objavljen je poziv na "najveći urlik Udruge Glas poduzetnika do sada".

Udruga Glas poduzetnika poziva sve svoje članove, poduzetnike i obrtnike, zaposlene kod privatnika i građane - da dođu u centar Zagreba u srijedu.

Iako trenutno nema puno detalja o vremenu okupljanja, Hrvoje Bujas napisao je da će to biti najveći skup. Osim članova udruge, u centra Zagreba u srijedu su pozvani i ostali poduzetnici i obrtnici, zaposlenici u privatnom sektoru i svi građani.

"Dosta je!
Sve vas pozivam da dođete u srijedu, 03.02.2021. u Zagreb, u centar, i budete dio najvećeg URLIKA Udruge Glas poduzetnika do sada, jer ovo je izgleda jedini način da nas čuju, da nas vide! Sve drugo smo pokušali!
Pozivam sve članove UGP-a njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj Grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane RH. Neka se vaš Glas čuje, neka se čuje Glas razuma, Glas naroda!
U srijedu će UGP imati najveći 'meeting' do sada, jer vrijeme je za akciju.
Više detalja uskoro...
Vidimo se", napisao je Hrvoje Bujas u Facebook grupi Udruga Glas poduzetnika - mjere i reforme za Hrvatsku 2.0.

Pročitajte i ovo Hrvoje Bujas ODLUKA SA SASTANKA Ogorčeni poduzetnici najavljuju veliku akciju za srijedu. Hoće li ipak otvoriti kafiće i teretane? "Da ja imam kafić, ja bih ga otvorio"

Pročitajte i ovo Zatvoren kafić, ilustracija - 3 Reakcija na Vladinu odluku Ugostitelji bijesni zbog nepopuštanja mjera: "Odluka je katastrofalna. Imamo dosta opcija, od tužbi do građanskog neposluha"

Ovaj poziv došao je gotovo istovremeno s apelom premijera Andreja Plenkovića u kojem je poručio ugostiteljima, vlasnicima teretana i ostalim poduzetnicima koji su trenutno zatvoreni - da se strpe još malo.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene