Hrvoje Bujas
Hrvoje Bujas Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Poduzetnici su izgubili strpljenje. Na društvenim mrežama objavljen je poziv na "najveći urlik Udruge Glas poduzetnika do sada".


Udruga Glas poduzetnika poziva sve svoje članove, poduzetnike i obrtnike, zaposlene kod privatnika i građane - da dođu u centar Zagreba u srijedu.

Iako trenutno nema puno detalja o vremenu okupljanja, Hrvoje Bujas napisao je da će to biti najveći skup. Osim članova udruge, u centra Zagreba u srijedu su pozvani i ostali poduzetnici i obrtnici, zaposlenici u privatnom sektoru i svi građani.

"Dosta je!
Sve vas pozivam da dođete u srijedu, 03.02.2021. u Zagreb, u centar, i budete dio najvećeg URLIKA Udruge Glas poduzetnika do sada, jer ovo je izgleda jedini način da nas čuju, da nas vide! Sve drugo smo pokušali!
Pozivam sve članove UGP-a njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj Grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane RH. Neka se vaš Glas čuje, neka se čuje Glas razuma, Glas naroda!
U srijedu će UGP imati najveći 'meeting' do sada, jer vrijeme je za akciju.
Više detalja uskoro...
Vidimo se", napisao je Hrvoje Bujas u Facebook grupi Udruga Glas poduzetnika - mjere i reforme za Hrvatsku 2.0.

Hrvoje Bujas Ogorčeni poduzetnici najavljuju veliku akciju za srijedu. Hoće li ipak otvoriti kafiće i teretane? "Da ja imam kafić, ja bih ga otvorio"

Zatvoren kafić, ilustracija - 3 Ugostitelji bijesni zbog nepopuštanja mjera: "Odluka je katastrofalna. Imamo dosta opcija, od tužbi do građanskog neposluha"

Ovaj poziv došao je gotovo istovremeno s apelom premijera Andreja Plenkovića u kojem je poručio ugostiteljima, vlasnicima teretana i ostalim poduzetnicima koji su trenutno zatvoreni - da se strpe još malo.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju