Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćaju se DJ-evi i pjevači

Dobre vijesti za ugostitelje: U novim uputama HZJZ-a nema zabrane o izvođenju glazbe

Koronavirus - ugostitelji, ilustracija - 4
Koronavirus - ugostitelji, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.HR
Hrvatski zavod za javno zdravstvo ukinuo je zabranu izvođenja glazbe u ugostiteljskim objektima. To znači da, poštujući epidemiološke mjere, ugostitelji odsad mogu angažirati glazbenike i DJ-eve.

Objavljene su revidirane upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za ugostitelje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VISOKI PRAGOVI ZA POMOĆ Čelnice udruga ugostitelja o nadzoru inspektora, ali i problemima: ''Do sada otkaza nije bilo, ali ove godine bi i to moglo nastupiti'' Slika nije dostupna Još malo i ovaj prizor bit će stvarnost Predsjednica Nacionalne udruge ugostitelja otkrila koliko će kafića otvoriti svoje terase i zašto su tražili da se dopusti bar tiha glazba: "Još nemamo ništa napismeno"

Iz novih su uputa izostavljene sve upute koje se odnose na zabranu izvođenja glazbe u ugostiteljskim objektima. To znači da ugostitelji, poštujući sve ostale epidemiološke mjere, mogu angažirati glazbenike ili DJ-eve.

Na snazi i dalje ostaje pravilo da se poslužuju samo gosti koji sjede, u zatvorenom dijelu objekata goste mogu usluživati samo restorani, dok se u kafićima može sjediti samo na terasi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene