Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvonimir Novosel imenovan je danas novim gradonačelnikom grada Jastrebarskog zamjenivši na toj dužnosti dosadašnjeg gradonačelnika Mihaela Zmajlovića, koji je jučer postao ministar zaštite okoliša i prirode


Zmajlovića je bio gradonačelnik Jastrebarskog od 2009. godine, a na primopredaji dužnosti novom gradonačelniku istaknuo je da je zahvalan na povjerenju koje mu je ukazao Predsjednik Vlade i Hrvatski sabor te da nema nikakvih bojazni za daljnje uspješno vođenje Grada od strane Zvonimira Novosela, stoji na službenim internetskim stranicama grada Jastrebarskog.

Vezani članci Prevrnuti traktor, arhiva (Foto: Pixell) Muškarac poginuo u prevrtanju traktora kod Jastrebarskog Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Policija objavila detalje tragedije na A1: Naš poznati malonogometaš naletio na ogradu, a potom na stup nadvožnjaka

>> Evo kako se doista živi u Jastrebarskom...

"Zvonko je uz mene od početka, ima stručnost, potrebno znanje i iskustvo te bolje nego itko može preuzeti vođenje Grada u kojem je više od deset godina", rekao je Zmajlović dodavši da je siguran da će se svi njihovi zajednički planirani projekti i zacrtani ciljevi uspjeti ostvariti te da će rezultati suradnje Novosela i njegova zamjenika Stipe Bučara i ostalih djelatnika u Gradu ostati na zavidnoj razini.

Novosel je naglasio da mu je bilo zadovoljstvo surađivati sa Zmajlovićem niz godina dodavši da je uvjeren da će s jednakim žarom kao što je do sada vodio Jastrebarsko, voditi Ministarstvo zaštite okoliša i prirode. "Ovim trenutkom Jaski garantiramo kontinuitet i nastavak rada na svim važnim projektima na kojima smo radili posljednje tri godine", rekao je Novosel dodavši da svi moraju imati jedan cilj, bolju Jasku. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.